Valpeplaner

Kennel

Vinterborgen

Vi lever et aktivt friluftsliv der hundene har sin arbeidsplass. Vi har et lite oppdrett av Alaskan malamute, Samojed og Siberian Husky

2018

Vi vil komme med info etter påske om planer for samojedkull i 2018

Kull Quality ble to tisper og en hanne

Født 12 november 2017

Lucy er ei livlig uredd dame med 55-cm mankehøyde. Kort og lettstelt pels med god underulls kvalitet. Hun er lydhør og arbeidsvillig. Går på alle plassene i spann. Sosial og går godt sammens andre hunder.

 

Harlyboy er fra Gerd Granås oppdrett/eie. Kennel Polarjuvelen Hun sier dette om han: Harleyboy er en skøyer. Han er ca 57 cm høy, kraftig bygd, vekta ligger mellom 27 og opp til 30 kg Han er meget spretten, og spenstig, går omtrent bestandig i reint og sikkert trav. Han har god pels , ikke av den lengste typen. glatt fin dekkpels som omtrent ikke behøver stell. Ellers er han en meget arbeidssom fyr, han gir alt hele tiden, lina er alltid starm. og han trekker jevnt uansett bakker. Han er ikke trent så mye på å gå pent, men skiller selv på jobbing og familietur. Derfor også lett å låne han bort til ungene som vil ha en hund i magebeltet på tur, snørekjøring osv. Har bært endel kløv. god matlyst. ikke kresen.

 

Ta kontakt pr email for mer info.

Please contact email for English information

kennel@vinterborgen.com

Kennel Vinterborgen

Vinterborgen.no

Lena Blomli, Stein H Vedal og Sissel Johnsen