2020 Rørosløpet og Mokkaløpet

Kennel

Vinterborgen

Vi lever et aktivt friluftsliv der hundene har sin arbeidsplass. Vi har et lite oppdrett av Alaskan malamute, Samojed og Siberian Husky

Rørosløpet og Vintersamlingen på Mokk gård  2020

8-9 februar deltok jeg  på Rørosløpet med Filippa og Ulrik. Det ble en minnerik opplevelse på flere måter. Min førtse konkuranse med hund, to ganger 30 km lørdag og søndag. lørdag i fint vær og hadde ledelsen på helga jenshus søndagen ble en uværstur som bekrftet at både helga og jeg hadde vert ute en vinterdag før. Gps ble eneste løsning for å komme seg ned av fjellet til en god kopp kaffe. vi gikk over  fjellet og i mål ilag og da ble Helga vinner på tid totalt to dager men vi begge fikk testa oss og ikke minst hundene sto til 20 i stil. Jeg vet ikke om dette med konkuranse er min stil men jeg fikk treffe mange hyggelig folk og sett mange flotte hunder.


Helga 6-8 mars var det vintersamling i regi av Norsk Polarhund klub. Der startet vi i Mokkaløpet og vant enspannklassen med Ulrik. han hadde prøvd seg med pulk alene en gang før så det pluss ei forkjølet fører ble vi 2 min forsein til å greie kravet. Gudrun startet i spannklassen og der hadde hun vår Jenny i led fikk de beste tid . Det kom mange vinterborgenhunder også. Kjempetrivelig:)

Lasseliten